90gQopen Minecraft Server IP

Server Details

IP Address
Players14/500
Version
Kräver 1.20.3-1.20.4
Websitehttps://open.90gq.se/

Did you like this server?

Server Tags

Description

Välkommen till 90gQs öppna server, 90gQopen. Vi är en helsvensk Minecraft-server som fokuserar på Survival och Minigames. Vi kör BungeeCord och vi har ett brett utbud av spellägen.

Vi har följande spellägen:
Survival: Vanlig plot survival där du begär anspråk på din tomt och hämtar resurser i en resursvärld som återställs varje vecka. Vi har jobb som du tjänar pengar av.
Creative: Vanlig creative där du begär anspråk på en 64x64 tomt där du får bygga i kreativt läge. Det går att bjuda in kompisar till att bygga på tomten.
Towny: Bygg upp en stad tillsammans med dina vänner där ni alla strävar efter samma mål: att utveckla staden. Vi har jobb som man tjänar pengar av och staden har en egen ekonomi.
Parkour: Trött på alla enformiga parkours? Hos oss är ingen parkour den andra lik. Logga in hos oss bara för att chatta och träffa andra spelare som gillar att parkoura eller hoppa runt i någon av våra över 120 olika parkours. Tycker du vi saknar något? Bygg din egna parkour och skicka den till oss, om vi gillar den så kanske vi lägger in den.
KitPvP: Logga in och döda alla du ser med våra speciella kits som alla kan få tag på. Genom att döda folk eller klara parkours får du något vi kallar gQmynt, med dessa kan du köpa bland annat nya kits. Nya PvP-arenor man slåss i byggs och uppdateras kontinuerligt. Det är 1.8 pvp på denna serverdel.
Skyblock: Spela själv eller med några kompisar på en liten ö med bland annat gräs, jord, ett träd, sand, en kaktus, lava och vatten. Sedan ska man bygga en stengenerator och utifrån detta, utveckla ön och klara av uppdrag för att kunna utveckla ön ytterligare.
Survival Games: Vi har bland annat Survival Games. Spelet går ut på att du och dina vänner ska samla saker från kistor utplacerade på olika ställen i världen, sedan slåss med eller mot varandra, sista spelaren kvar i matchen vinner. Låt bästa man eller kvinna vinna.
Skywars: Vi har Skywars.
Spleef: Detta spelläge går ut på att du får en spade och ska på en arena av snö hugga bort snön under dina motståndare. Sista levande man vinner matchen.
Event: Med jämna mellanrum arrangerar vi event på servern.

Välkommen in!

Statistics

Total Users

Viewed 313 times

What is the Server IP for 90gQopen?

The IP for the 90gQopen is: open.90gq.se

What Game modes can I play on 90gQopen?

On 90gQopen you can enjoy the following game modes:

What versions does the 90gQopen server support?

90gQopen currently supports versions: Kräver 1.20.3-1.20.4